Wat is Waxen?

Als je van je haren af wilt op welk lichaamsdeel dan ook, is waxen een geweldige manier om dat probleem aan te pakken. Scheren is belastend voor de huid en je huid is maar heel even glad…
Scheren laat vaak bultjes en irritaties achter op je huid. Wil je elke dag een zachte huid ervaren, zou je eigenlijk elke dag moeten scheren.

Waxen doe je elke 4-6 weken. Het maakt je huid zacht en glad. Met waxen verwijder je haarwortel en haarzakje. Het duurt dus even voor je huid dat allemaal weer opnieuw heeft aangemaakt.
Na verloop van tijd zal je merken dat je haar dunner, zachter en langzamer terugkomt. En sommige haren komen zelfs nooit terug.

Bij WAX010 werken we met drie producten. Twee harde waxen en één stripwax. Elk huidtype is namelijk anders en elk haartype ook. Met deze waxsoorten verkrijgen we het beste resultaat.

Bereid je huid voor op je wax door twee keer per week zachtjes te scrubben. Drie dagen voor je wax laat je je huid met rust. Gebruik Avoyd Original als dat nodig is. Het is een lotion die je op internet kunt kopen.
Alle voordelen die waxen met zich meebrengt, gelden alleen als je elke 4-6 weken langskomt voor je waxsessie.

Wat is een Brazilian of Hollywood wax?
Als je de intieme zone gaat waxen, is het handig om wat vaktermen te kennen. Laat je een streepje staan, dan is dat een Brazilian wax. Ga je voor helemaal kaal, dan neem je een zogenaamde Hollywood wax.
Bij beide waxvarianten wordt de bilnaad meegenomen. Bij WAX010 voeren we beiden uit.

Wat is een Boyzilian wax?
Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een wax voor de schaamstreek van de mannen. Een handbreedte boven de aanzet van de penis wordt weggehaald, de penis zelf wordt onthaard, de balzak en de bilnaad.
Je huid zal zacht en haarloos zijn gedurende een aantal weken. Natuurlijk voelt de eerste keer waxen wat ongemakkelijk, maar het resultaat mag er zijn!

Rug-, borst- en schouderwax?
Laat je prachtige huid zien, heren. Houd op met scheren. Het resultaat is altijd hard en je voelt aan als een egel. Niet erg fijn voor je partner.
Als je gedurende een langere tijd om de 4-6 weken hebt gewaxt, zal je merken dat je haar dunner wordt en langzamer groeit.
Bij WAX010 in Rotterdam zijn we gespecialiseerd in waxen van mannen.

Waxen als je zwanger bent
Zodra jouw prachtige baby groter en groter wordt, groeit je buik natuurlijk mee. Je schaamstreek is dan nog moeilijk te zien en te verzorgen. Waxen is dan een hele goede manier om van je overtollige haar af te komen.

Waxen als je naar de sauna gaat
En dagje relaxen in de sauna wordt nog prettiger als je glad gewaxt bent. Wacht drie dagen na je wax voordat je naar de sauna gaat.

Onze salon is gevestigd aan de Schieweg 103A in Rotterdam.
Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons een wax of fijne massage boeken.